TARGYAK
2011-07-28
Trendguide

TECTONA GRANDIS - ZENÉT A SZABADBA!

TECTONA GRANDIS - ZENÉT A SZABADBA!

A zenerajongóknak eddig nem nagyon volt más választása, mint hogy kirakják a hangfalakat az ablakokba, vagy szélsőséges esetben a fejükre tegyék a fülhallgatót, ami azért nehezen egyeztethető össze a baráti vacsorákkal vagy a közös bulikkal. Ma már azonban a nagy hifi berendezések gyártói egy harmadik alternatívát is kínálnak: különleges hangfalakat szabadtéri használatra…  A kültérre tervezett Átrium hangsugárzó rendszer a kiváló zenei hatást szabadtéren is garantálja.

fotó©Tectona Grandis

A madarak éneke, a szellő fújdogálása az ágak között, a falevelek lágy susogása: a kertnek saját hangja van, amely elbűvöli a költőket és a romantikus lelkeket. De vannak, akik kevésbé vonzódnak a természet csendjéhez, és jobban értékelik az énekesek lírai előadásait, egy szaxofonos  improvizációját, vagy egy híres rockzenész gitárszólóját.
A normál hangszórók a 4 fal közé lettek tervezve, így mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy ha kivittük őket a kertbe egy buli alkalmával szinte elveszett a hangjuk. Ez nem véletlen, hisz egész más konstrukciót igényel egy outdoor rendszer.
A kültérre tervezett Átrium hangsugárzó rendszer a kiváló zenei hatást szabadtéren is garantálja, amelyeket minden időben, a károsodás veszélye nélkül élvezhetünk.  A szerkezetük úgy került kialakításra, hogy a víz nem hatol be, a védőburkolat ellenáll a hidegnek, melegnek, nedvességnek és UV-sugárzásnak (polipropilén, megerősített ABS műanyag és Corian), az alumínium rács pedig 100%-ban korrózióálló. Ezeknek a profi felszereléseknek a kerti beszerelése kisebb-nagyobb munkát igényel, attól függően, hogy mekkora távolságra van a háztól. Diszkrétek és designesek, vagy épp tökéletesen beleillenek a környezetbe. Bármelyik megoldást választjuk is, a lényeg, hogy a kék ég alatt is elringasson bennünket a zene... Ahhoz, hogy a hangminőség kiváló legyen, de ne zavarjuk a szomszédokat, a hangfalakat a kert belseje felé kell irányítani. Ha azt akarjuk, hogy a zene teljesen beborítson bennünket, tegyük a hangfalakat a terasz két ellentétes pontjára. Bármelyik is a célunk, az Átrium kültéri hangsugárzók sokféle lehetőséget nyújtanak egy ideális zenei hangosítás kiépítésére otthonunk kültereiben, hiszen amellett, hogy tökéletesen időjárás állók, még kiváló hangminőséggel és teljesítménnyel is rendelkeznek. A tervezésnél számos opciót kínálnak arra vonatkozóan, hova helyezzük a hangszórókat: a tető párkánya alá, a terasz faburkolatára, az ágyások növényei közé rejtve vagy a pergola tetejéről belógatva közvetlenül az étkező vagy társalgóbútor fölé.  Az Átrium komplex hangszóró rendszere maximális szabadságot kínál egy elbűvölő zenei élmény megvalósításához a falakon kívül.

ZENÉT A SZABADBA! -  Extra erős ellenállás
A medence partján, a teraszon, vagy a grillsütő közelében... Ezek az ellenálló hangfalak nem félnek az élet kihívásaitól, a megerősített ABS műanyagból készült burkolatnak és a korrózióval szemben ellenálló alumíniumrácsnak köszönhetően. 

kép©Tectona Grandis


ZENÉT A SZABADBA! - Buliban és utána
Élvezni a zenét, együtt hallgatni kedvenc számainkat a barátainkkal, őrülten táncolni hajnalig, mindezt megtehetjük …. a kertben is. Ezekkel a hangfalakkal betölti a kertet a zene, de képesek visszaadni egy lágy ballada mélyebb hangjait is, amikor leülünk egy kicsit csevegni a barátainkkal…

fotó©Tectona Grandis

 
ZENÉT A SZABADBA ! - Kis doboz nagy hanggal
Három különböző felszerelési változatban (falra szerelhető, földre rögzíthető és mennyezetről belógatható) kaphatóak ezek a kis hangszóró dobozok, amelyek a legmodernebb  útorral is összhangban vannak és tökéletes minőségű hangot produkálnak.

fotó©Tectona Grandis

/X/

Forgalmazó: Tectona Grandis

Kommenteléshez be kell lépni.         Regisztráció


 

Grill, Porsche design módra.

 

NKA